Chef’n Lookpers

 17,10

De “Garlic Machine Lookpers Meringue” is een keukenhulpmiddel dat speciaal is ontworpen om knoflook te persen of te hakken. Het maakt het proces van het voorbereiden van knoflook snel en gemakkelijk, waardoor u de smaak en aroma van knoflook aan uw gerechten kunt toevoegen zonder gedoe en handmatig hakken.

Niet op voorraad

Uitverkocht

SKU: 778838 Categorie:

De “Garlic Machine Lookpers Meringue” is een keukenhulpmiddel dat speciaal is ontworpen om knoflook te persen of te hakken. Het maakt het proces van het voorbereiden van knoflook snel en gemakkelijk, waardoor u de smaak en aroma van knoflook aan uw gerechten kunt toevoegen zonder gedoe en handmatig hakken. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Garlic Machine Lookpers Meringue:

  1. Knoflook persen: Het hulpmiddel heeft meestal een persmechanisme dat is ontworpen om knoflookteentjes te persen, waardoor u snel fijngehakte knoflook krijgt.
  2. Eenvoudig in gebruik: De Garlic Machine is doorgaans eenvoudig te gebruiken. U plaatst eenvoudig een teentje knoflook in het apparaat en perst het met minimale inspanning.
  3. Meringue kleur: De “Meringue” in de naam kan verwijzen naar de kleur van het hulpmiddel, wat een heldere en aantrekkelijke uitstraling kan hebben.
  4. Efficiƫntie: Het versnelt het proces van het bereiden van knoflook, wat handig is als u vaak knoflook gebruikt in uw kookgerechten.
  5. Gemakkelijk schoon te maken: Het hulpmiddel is meestal eenvoudig te reinigen na gebruik.

De Garlic Machine Lookpers Meringue is handig voor koks die vaak met knoflook koken en snel gehakte knoflook willen voor hun gerechten. Het maakt het proces van het voorbereiden van knoflook snel en gemakkelijk, zonder dat u knoflookteentjes handmatig hoeft te hakken. Knoflook voegt een heerlijke smaak toe aan veel gerechten, en met dit hulpmiddel kunt u het moeiteloos in uw recepten opnemen. Het is een handig hulpmiddel om te hebben in uw keukenarsenaal.

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 204 × 124 × 40 cm
Merk

CHEF'N

Kleur

WIT

Materiaal

KUNSTSTOF

 17,10

Uitverkocht