Chef’n Aaardbei – Ontkroner

 13,20

De “Chef’n StemGem Aardbei-Ontkroner” is een handig keukenhulpmiddel dat speciaal is ontworpen om snel en eenvoudig de kroontjes of steeltjes van aardbeien te verwijderen. Het stelt u in staat om aardbeien voor te bereiden voor consumptie zonder verspilling van het vruchtvlees en zonder gedoe.

Niet op voorraad

Uitverkocht

SKU: 1982689 Categorie:

De “Chef’n StemGem Aardbei-Ontkroner” is een handig keukenhulpmiddel dat speciaal is ontworpen om snel en eenvoudig de kroontjes of steeltjes van aardbeien te verwijderen. Het stelt u in staat om aardbeien voor te bereiden voor consumptie zonder verspilling van het vruchtvlees en zonder gedoe. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Chef’n StemGem Aardbei-Ontkroner:

  1. Aardbei-ontkroner: Het hulpmiddel heeft meestal een klein, scherp mesje of een holle cilindrische vorm waarmee u het kroontje van de aardbei kunt verwijderen door eromheen te draaien.
  2. Eenvoudig in gebruik: De StemGem is ontworpen voor gebruiksgemak. U plaatst eenvoudig het mesje rond het kroontje van de aardbei en draait om het kroontje te verwijderen.
  3. Efficiƫntie: Het versnelt het proces van het voorbereiden van aardbeien, wat handig is als u aardbeien vaak in uw gerechten gebruikt.
  4. Minimale verspilling: Door de kroontjes precies te verwijderen, minimaliseert u het verlies van aardbeien en behoudt u meer vruchtvlees.
  5. Veilig in gebruik: Het ontwerp van de StemGem minimaliseert het risico op letsel en zorgt ervoor dat uw handen veilig blijven.

De Chef’n StemGem Aardbei-Ontkroner is handig voor koks en liefhebbers van aardbeien die snel en gemakkelijk kroontjes van aardbeien willen verwijderen. Het maakt het proces van het voorbereiden van aardbeien moeiteloos en voorkomt verspilling van het vruchtvlees. Dit keukenhulpmiddel kan een waardevolle aanvulling zijn op uw keukengerei als u graag aardbeien gebruikt in salades, desserts, ontbijt en andere gerechten.

Gewicht 0,036 kg
Afmetingen 98 × 150 × 25 cm
Merk

CHEF'N

Kleur

ROOD

Materiaal

ROESTVRIJ STAAL

Uitverkocht