Maeva Diamant IJscoupe 20cl – Zwart

 5,20

Met de Maeva IJscoupes kunt u uw culinaire creaties op een stijlvolle en smaakvolle manier presenteren. Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon van heerlijke desserts houdt, deze coupes voegen een vleugje elegantie toe aan uw tafel.

  • Aantal: 1 stuk
    • Te bestellen per 6 stuks
  • Inhoud: 20cl
  • Kleur: Zwart
Niet op voorraad

Uitverkocht

SKU: P9726 Categorie:

De Maeva Diamant IJscoupe met een capaciteit van 20cl, in een elegante zwarte kleur en gemaakt van glas, is perfect geschikt voor het serveren van heerlijke desserts, ijscreaties en andere culinaire lekkernijen. Deze coupes maken deel uit van de Maeva-collectie en hebben een unieke diamanten structuur die een eigentijds en verfijnd element toevoegt aan uw dessertpresentatie.

Belangrijke kenmerken van deze ijscoupe zijn onder andere:

– Inhoud: Met een capaciteit van 20cl zijn deze coupes ideaal voor het serveren van kleine porties ijs, mousses, crèmes of andere desserts.
– Elegante zwarte kleur: De Maeva Diamant IJscoupes in zwart glas voegen een vleugje verfijning toe aan uw tafelsetting.
– Glasconstructie: Gemaakt van hoogwaardig glas voor duurzaamheid en stijl.

Met de Maeva Diamant IJscoupe 20cl in een prachtige zwarte kleur van glas kunt u uw culinaire creaties op een eigentijdse en smaakvolle manier presenteren. Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon van heerlijke desserts geniet, deze coupes voegen een vleugje moderniteit en klasse toe aan uw dessertervaring.

Afmetingen 98 × 100 × 60 cm
Merk

ARCOROC

Kleur

ZWART

Materiaal

GLAS

Vorm

ANDERE

Uitverkocht