Draagtas- Mand Bruin

 31,40
  • Afmeting: 38 x 26 x H23cm
  • Kleur: Bruin
  • Katoen

Deze bruine draagtas is een veelzijdige en milieuvriendelijke tas gemaakt van hoogwaardig katoen. Met een afmeting van 38x26xH23 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor verschillende doeleinden.

Niet op voorraad

Uitverkocht

SKU: 1154184 Categorie:

Deze bruine draagtas is een veelzijdige en milieuvriendelijke tas gemaakt van hoogwaardig katoen. Met een afmeting van 38x26xH23 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor verschillende doeleinden. De tas heeft de volgende kenmerken:

  1. Afmetingen: De tas heeft een lengte van 38 cm, een breedte van 26 cm en een hoogte van 23 cm. Deze ruime afmetingen maken de tas ideaal voor boodschappen, picknicks, stranduitstapjes, winkelen en meer.
  2. Materiaal: De tas is gemaakt van duurzaam katoen, een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal dat herbruikbaar is en minder belastend voor het milieu dan wegwerptassen.
  3. Kleur: De tas is uitgevoerd in een warme bruine kleur, wat een natuurlijke en aardse uitstraling geeft. De neutrale kleur maakt de tas geschikt voor zowel mannen als vrouwen en past goed bij verschillende outfits en stijlen.
  4. Handvatten: De tas is voorzien van twee stevige katoenen handvatten, waardoor je hem comfortabel kunt dragen, zelfs als hij volgeladen is.
  5. Duurzaamheid: Deze draagtas is herbruikbaar en kan keer op keer worden gebruikt, wat bijdraagt aan het verminderen van plastic afval en een milieubewuste keuze is.
  6. Veelzijdigheid: Gebruik deze tas voor boodschappen, als strandtas, voor het vervoeren van je lunch, als cadeauverpakking, als handtas, en voor vele andere toepassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
  7. Onderhoud: De tas is eenvoudig te onderhouden en kan worden gewassen als dat nodig is, waardoor hij schoon en fris blijft.

Kortom, deze bruine draagtas van katoen is een praktische en milieubewuste keuze voor allerlei dagelijkse activiteiten. Of je nu boodschappen doet, naar het strand gaat, picknickt of gewoon je spullen wilt dragen, deze tas biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid.

Afmetingen 380 × 260 × 230 cm
Merk

COSY & TRENDY

Kleur

BRUIN

Materiaal

KATOEN

Vorm

ANDERE

Uitverkocht