Koffiemaker Bialetti Moka Induction Zwart 4 Tassen

 72,80
  • 4 Tassen
  • Zwart
  • Inductie

De “BIALETTI MOKA INDUCTION KOFFIEMAKER ZWART 4T” verwijst naar een specifieke Moka-pot van het merk Bialetti die geschikt is voor inductiekookplaten

Niet op voorraad

Uitverkocht

SKU: 0006934 Categorie:

De “BIALETTI MOKA INDUCTION KOFFIEMAKER ZWART 4T” verwijst naar een specifieke Moka-pot van het merk Bialetti die geschikt is voor inductiekookplaten. Hier zijn enkele details over deze Bialetti Moka Induction-koffiemaker:

  1. Moka-pot: Een Moka-pot, ook wel bekend als een “caffettiera,” is een klassieke Italiaanse koffiezetmethode die gebruikmaakt van stoomdruk om koffie te extraheren. Het resultaat is een sterke, geconcentreerde koffie die qua smaak en textuur lijkt op espresso.
  2. Inductiecompatibel: Deze specifieke Moka-pot is ontworpen en vervaardigd om te kunnen worden gebruikt op inductiekookplaten. Dit betekent dat het de benodigde eigenschappen en materialen heeft om te kunnen werken op inductie.
  3. Capaciteit: De Moka-pot heeft een capaciteit van 4 kopjes koffie. Houd er rekening mee dat in de context van een Moka-pot, een “kopje” meestal verwijst naar een kleine espresso-achtige hoeveelheid koffie.
  4. Kleur: Deze Moka-pot is zwart van kleur, zoals aangegeven in de beschrijving.
  5. Materiaal: Moka-potten zijn meestal gemaakt van hoogwaardig aluminium om de warmte gelijkmatig te geleiden en koffie van goede kwaliteit te produceren.
  6. Gebruik: Het gebruik van een Moka-pot is relatief eenvoudig. Het vereist gemalen koffie en water, en het zetproces vindt plaats op het fornuis. De stoomdruk duwt het water door de gemalen koffie en levert een geconcentreerde koffie op.

De Bialetti Moka Induction-koffiemaker is geschikt voor liefhebbers van sterke koffie die graag thuis een espresso-achtige ervaring willen creëren. Het feit dat deze specifieke Moka-pot geschikt is voor inductiekookplaten maakt het handig voor huishoudens met inductiekookplaten. Zwart is een veelvoorkomende kleurkeuze voor Moka-potten en kan een eigentijdse uitstraling toevoegen aan uw keuken. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen voor het beste resultaat bij het zetten van koffie met de Bialetti Moka Induction-koffiemaker.

 

Gewicht 0,857 kg
Afmetingen 175 × 123 × 225 cm
Merk

BIALETTI

Kleur

ZWART

Materiaal

ROESTVRIJ STAAL

Vorm

ANDERE